Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jablotron jede na Amper s novou obousměrnou klíčenkou a novými detektory

Ani letos nebude firma Jablotron chybět na největším českém mezinárodním veletrhu v oboru elektroniky, elektriky, automatizace a komunikace AMPER, který se bude konat ve dnech 19.–22. března 2013 na brněnském výstavišti.

Pravidelně se veletrhu účastní přes 600 firem z více než dvaceti zemí světa. Jablotron patří od začátku k pravidelným vystavovatelům a několikrát si odnesl i hlavní cenu veletrhu Zlatý Amper.

„Amper je pro nás největší prezentací na českém území,“ říká René Gubančok, ředitel prodeje společnosti Jablotron Alarms a pokračuje: „Letos představíme několik novinek od obousměrné klíčenky po studie nových pohybových detektorů.“ Jablotron neustále zdokonaluje a rozšiřuje řadu prvků zabezpečovacího systému JABLOTRON 100, který byl představen na loňském Amperu. Návštěvníci tak mají možnost porovnat posun, kdy firma průběžně reaguje na potřeby uživatelů a zabezpečovací systém zdokonaluje.

Návštěvnost veletrhu Amper je vysoce odborná, tvořena převážně techniky, projektanty, manažery, obchodníky, nákupčími a představiteli vedení společností. Brány se otevírají každý den v 9 hod. a zavírají v 17 hod., v pátek o hodinu dříve. Standardní jednodenní vstupenka stojí 250 korun, po 14. hodině je pro dospělé za 200 korun, stejně jako pro studenty po celý den, v pátek školou povinní zaplatí za celodenní vstup jen 50 korun.

Jablotron byl založen v roce 1990 a je zaměřen zejména na vývoj, výrobu a prodej zabezpečovací a signalizační elektroniky a poskytování bezpečnostních služeb. Produkty jsou prodávány do více než 80 zemí všech světadílů. Holding v roce 2011 zaměstnával celkem 472 pracovníků a dosáhl obratu přesahujícího 1,4 miliardy Kč.

Jablotron Amper

Holding Jablotron tvoří:

  • výrobce zabezpečovací techniky JABLOTRON ALARMS a.s.
  • výrobce komunikační techniky JABLOCOM s.r.o.
  • poskytovatel služeb bezpečnostního centra JABLOTRON SECURITY a.s.
  • výrobce elektronických systémů JABLOPCB s.r.o.
  • poskytovatel podpory pro monitorovací centra JABLONET s.r.o.
  • distributor zabezpečovací techniky na Slovensku JABLOTRON SLOVAKIA s.r.o.

Více o společnosti Jablotron na www.jablotron.cz.

 
 
Reklama