Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montáž alarmu - získejte pravidelný příjem

Montáž alarmu je sama o sobě dobrou a poctivou příležitostí vydělat si slušné peníze. Tímto váš výdělek ale končit nemusí. JABLOTRON ALARMS a. s. nabízí montážním firmám pravidelnou roční rentu, pokud realizovaný alarm připojí na Bezpečnostní centrum Jablotron.

Zabezpečovací systém si zákazník pořizuje proto, aby chránil sebe, své blízké a svůj majetek. Pouhý alarm však nestačí. Teprve jeho připojení na profesionální službu ochrany objektů, kterou Bezpečnostní centrum Jablotron nabízí, je tím správným řešením. Stále více zákazníků si toto uvědomuje a podíl objektů, které využívají placených služeb ochrany, se neustále zvyšuje. Doháníme tak standard běžný v západní Evropě, kde připojením na monitorovací centrum končí prakticky každý alarm.

Jablotron tento trend podporuje. V rámci ceny alarmu nabízí možnost vyzkoušet si službu Celkové ochrany na půl roku zdarma a to zcela bez závazků. Připojení na Bezpečnostní centrum zajistí naši profesionální bezpečnostní konzultanti. Ti také zákazníkovi vysvětlí výhody a odpoví na všechny jeho otázky. Vaše role v tomto procesu končí montáží alarmu a předáním kontaktu na zákazníka. Jako největší český výrobce zabezpečovací techniky je Jablotron také největším poskytovatelem služeb ochrany objektů. V současné době je na jeho Bezpečnostní centrum připojeno přes 20 000 objektů po celé ČR.

Pokud si zákazník, kterému jste alarm namontovali, zvolí placenou službu ochrany, získáte pravidelnou roční rentu. Ta se vypočítává z plateb od zákazníka. Pro představu to může z desítek připojených objektů činit sumu, která vydá na pěknou dovolenou.

Víme také, že každý začátek je těžký, a proto jsme připraveni vám pomoci. V rámci Akademie Jablotron jsme pro vás připravili 2denní kurz Základy elektronického zabezpečení objektů, kde se dozvíte vše potřebné. Výklad formou interaktivní prezentace včetně názorné ukázky instalace probíhá na novém systému JABLOTRON 100. Po úspěšném absolvování kurzu si odnesete certifikát, který vás opravňuje nejen k montáži alarmů, ale je také klíčem k zázemí Jablotronu.

Kompletní nabídka kurzů a bližší informace.

Jak se do kurzů přihlásit?
  • elektronicky: www.jablotron.cz
  • e-mailem: skoleni@jablotron.cz
  • telefonem: 483 559 951, pí. Kautská
  • poštou: Pod Skalkou 33, 466 01 Jablonec nad Nisou

Těšíme se na setkání na některém z našich kurzů.

JABLOTRON ALARMS a. s.

 
 
Reklama