Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava spotřebitelských testů (v Centru energetického poradenství PRE)

Také byste si domácí spotřebič vždy ještě před nákupem nejraději otestovali? My to provádíme za vás! Přijďte se podívat na výstavu spotřebitelských testů, která probíhá od 3. září v Centru energetického poradenství PRE.

Přijďte se podívat na výstavu spotřebitelských testů a dozvíte se, jak dopadly testy domácích pekáren, světelných zdrojů, tyčových mixérů, fénů a dalších. Výstava probíhá od 3. září do 26. října 2012 v Centru energetického poradenství PRE, Jungmannova 747/28 (Palác TeTa), Praha 1.

Na testování drobných domácích elektrospotřebičů spolupracujeme s MF DNES a akreditovanými zkušebnami od roku 2007. Za tu dobu jsme představili 11 spotřebitelských testů. Nejnovější dvanáctý test 16 topinkovačů připravujeme a výsledky zveřejníme v říjnu.

Testování tvoří dva typy zkoušek – technické a praktické. Technické zkoušky probíhají v akreditované zkušebně. Testuje se například hlučnost, elektrická bezpečnost, zátěžová a pádová zkouška, návod k použití, čas a spotřeba elektřiny, obsah škodlivin, snadnost ovládání. Praktické zkoušky probíhají buď v akreditované zkušebně (test fénů a světelných zdrojů) nebo v Centru energetického poradenství PRE (domácí pekárny, tyčové mixéry, topinkovače) za účasti odborníků.


Zajímá vás, co vše se testovalo a jak výrobky dopadly v celkovém hodnocení? Víte, na co si dát při nákupu pozor, co sledovat, podle čeho vybírat? To vše se u nás dozvíte, včetně detailů a zajímavostí z testování. Výsledky každého testu si můžete odnést v přehledně zpracovaném letáku.
Pokud výstavu nestihnete navštívit, na našem webu www.energetickyporadce.cz najdete vše v přehledné ucelené formě.

Spotřebitelské testy, které jsme zrealizovali:


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...