Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava Moderní elektroinstalace

Chystáte se na rekonstrukci elektroinstalace, chcete se vyhnout sekání do stěn, ale vedení v lištách se vám nelíbí? Naše výstava vám ukáže, že moderní kanály a lišty již zapadají do interiérů zcela samozřejmě.

Moderní elektroinstalace má být komfortní, bezpečná, inteligentní, estetická a intuitivní. Pracovní místa v kancelářích, zasedacích místnostech, ale i v domácnostech vyžadují vhodný způsob uložení vedení, vypínačů, zásuvek a datových zásuvek pro sdělovací techniku. Při navrhování a rekonstrukcích interiérů bychom měli věnovat pozornost kromě umístění i takovým detailům, jako je vzhled vypínače nebo zásuvek. Mohou celý interiér dotvořit, ale naopak i shodit, zvolíme-li nevhodný design.

Expozice je rozdělena na dvě části. První část se zaměřuje na prostory v kanceláři, kde představujeme trendy ukládání vedení do lištových a podlahových systémů, a dále na možnosti flexibilních zásuvkových sloupkových modulů.

Druhá část se věnuje domácnosti, především prostorům v kuchyni, kde jsou představeny sofistikované systémy výsuvných zásuvkových modulů, nové typy vypínačů a jejich jednoduché a minimalistické řešení, ale i barevné kombinace. V této části jsou k vidění vypínače z nejrůznějšího materiálu, jako je sklo, dřevo, hliník a pro milovníky retra dokonce i porcelán.

Výstavu můžete navštívit od 11. 2. do 28. 3. 2013 ve všední dny od 10 do 18 hodin.

Těšíme se na vaši návštěvu v Centru energetického poradenství PRE.


Exponát Moderní elektroinstalace

Vypínače a zásuvky Polo

Záložní zdroje, napájení a vestavný zásuvkový sloupek integrovaný v pracovní desce stolu


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...