Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaké jsou výhody oblíbených Wago svorek?

Wago svorka je ikonou ve svém odvětví. Bezšroubová svorka je kvalitní, snadno se instaluje a zabírá minimum místa. Je proto jednoznačnou volbou, pokud potřebujete spojit dva nebo více vodičů.

Vynálezcem revoluční pružinové svorky, která před více než 50 lety ukončila nadvládu šroubových spojů, je německá firma Wago. Úspěch tohoto produktu dokazuje mimo jiné i fakt, že spojení „Wago svorka“ se ustálilo jako označení pružinových svorek i od jiných výrobců.

V čem tkví úspěch Wago svorek?

Přítlak pružiny zajišťuje stálý kontakt s vodičem. Díky této technologii lze mimo jiné spojovat vodiče s různým průřezem a instalace je bezpečná a rychlá. Wago svorky mají navíc různý počet otvorů, takže dokážou spojit větší počet vodičů, než dva. V neposlední řadě oceníte i jejich menší rozměry a příznivou cenu.

V obchodě s elektromateriálem K&V ELEKTRO můžete vybírat z rozsáhlého sortimentu originálních Wago svorek pro 2 – 8 vodičů různých průřezů.
Ještě větší komfort nabízejí wagovky s výklopnými páčkami v čele s oblíbenými řadami Wago 221 a 222. Ty umožňují při dodržení technologických postupů a použití kontaktní vazelíny bezpečně spojit i hliníkové vodiče nebo kombinace měď/hliník. To využijete například při záchraně starých instalací jako dočasného řešení před celkovou rekonstrukcí instalace.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama