Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kupujte elektromateriál v K&V ELEKTRO a získejte čtyřkolku, iPhone 11 a další dárky

Akce Letní nadílka je určena pro nové i stávající firemní zákazníky společnosti K&V ELEKTRO a koná se do 31. 5. 2020. Vztahuje se na nákup veškerého zboží firmy.

Zákazníci, kteří se účastní akce Letní nadílka, obdrží na začátku cílový obrat. Po jeho splnění získají body, které po skončení akce vymění za hodnotné dárky. Mezi nimi je například akumulátorová čtyřkolka, zahradní traktůrek, iPhone 11, vířivka NetSpa MALIBU L či plynový gril.

Akce se vztahuje na osobní odběr, závoz i balíkovou přepravu na všech 16 pobočkách K&V ELEKTRO včetně nákupů přes B2B e-shop pro firmy.

Zde si pročtěte kompletní pravidla včetně seznamu dárků.

K&V ELEKTRO je tradiční český velkoobchod s elektroinstalačním materiálem. V jeho sortimentu najdete například širokou nabídku kabelů, svítidel, modulových přístrojů, zásuvek a vypínačů či elektrického topení předních českých i světových značek. Na všech 16 pobočkách v Česku i na Moravě vám navíc personál prodejny poskytne profesionální poradenství.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama