Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si správný termostat!

Pořízením vhodného termostatu si nejen zjednodušíte práci při regulaci teploty v místnosti, ale zároveň ušetříte nemalé finanční prostředky.

V sortimentu tradičního českého e-shopu s elektromateriálem K&V ELEKTRO můžete vybírat z téměř 200 různých termostatů, které se liší funkcemi, značkou i cenou.

Jak se v nich zorientovat?

Základní termostaty pro kotle hlídají teplotu nezávisle na čase a vynikají jednoduchou obsluhou a příznivou cenou. Vybírejte z praktických bezdrátových termostatů i drátové varianty, která vyniká naprostou spolehlivostí při přenosu signálu ke kotli či klimatizaci.

Složitější programovatelné termostaty umožňují řídit teplotu v rámci časového období. Nastavte například různé teploty během jednoho dne či týdne, využijte režim dovolená a mnoho dalších funkcí. Vybrané termostaty také umožňují nastavit teplotu na dálku přes wifi prostřednictvím mobilní aplikace. I zde můžete vybírat mezi drátovými a bezdrátovými termostaty.

Termostaty pro podlahové vytápění disponují kromě prostorového čidla také externím podlahovým čidlem, které hlídá teplotu podlahy.

Zajímavou novinkou jsou bezdrátové termostaty s OpenTherm komunikací – u nich se na obrazovce zobrazují i informace z kotle, jako je například teplota vody nebo procento výkonu kotle.

Termostat lze koupit jako kompletní výrobek, nebo kombinujte samostatný přístroj termostatu s ovládacím krytem a rámečkem v designu jednotlivých řad domovních přístrojů tak, aby vám ladil k vaším vypínačům.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama