Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nenechte se zaskočit horkem

Předpovědi hlásí vražedné léto, vyzbrojte se proto výkonnými ventilátory značky Kanlux! Vybírat můžete ze stojacích a stolních ventilátorů nebo ochlazovačů.

Při jejich výběru je nutné dbát na kvalitu přístroje a zejména jeho motoru. Ten totiž ovlivňuje hlučnost a životnost ventilátoru. Nekvalitní materiály mohou zapříčinit rychlé opotřebení součástek a to je další důvod k vyšší hlučnosti. Výhodou oproti klimatizaci je, že při správném použití jsou ventilátory méně rizikové. Vybírat můžete ze tří typů.

Stolní ventilátor je řešení zejména do kanceláře. Jeho velikost je optimální pro umístění na polici. Je ovšem nutné dbát na aby člověk neseděl v průvanu a ventilátor neumisťovat do přímé blízkosti lidí.

Mezi stojacími ventilátory můžete vybírat z nabídky s teleskopicky nastavitelnou výškou. Jedná se o klasické lopatkové větráky, které rozvíří dusný vzduch v byt. Mezi ně lze zařadit i velmi oblíbené sloupové ventilátory, které vás okouzlí svým designem. Jsou úzké a nikde nebudou překážet.

Ochlazovače fungují na principu cirkulace vody a kromě toho, že účinně ochladí a vzduch podpoří i jeho vlhkost. Je vhodný i pro alergiky nebo astmatiky, protože nevíří prach.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama