Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vylaďte svou domácnost do posledního detailu!

Hledáte stylové doplňky do bytu nebo domu? Schneider Unica nabízí montážní rámečky v mnoha barevných provedeních.

Vylaďte svou domácnost do posledního detailu!

Jsou tak vtipným a originálním detailem. Volit můžete z méně nápadných i bláznivých barev a různých materiálů.

Řada Unica Class je v přírodním provedení, které nabízí rámečky z kůže, skla, aluminia nebo břidlice. Působí velmi luxusně a skvěle doplní každou stylovou a do detailu vyladěnu domácnost.

Pokud upřednostníte barvy, pak určitě oceníte řadu Colors. Řada disponuje dekorativními rámečky v mnoha barevných provedeních, které mezi sebou můžete kombinovat. Vyberete si barvu rámečku a tlačítka a sladíte ho s dekorativním rámečkem dle vlastního vkusu.

V případě, že máte v oblibě ostré hrany, zaujme vás řada Quadro. Vybírat zde můžete z pestrých ale i méně nápadných barev.

V neposlední řadě je v nabídce Unica Basic, která je ekonomicky výhodná a zároveň je elegantní a vyrobená z kvalitních materiálů. Nabízí jedno i vícenásobné rámečky v jemných barevných provedeních a v jednoduchém designu.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama