Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED pásky – variabilní osvětlení

LED pásky jsou velmi variabilní zdroj světla. Jejich nespornou výhodou je možnost tvarování, krácení i nastavování.

Použít je lze pro dekorativní i praktické účely. Pásek můžete instalovat přímo do nábytku, do profilu a použít jako osvětlení do polic nebo skříněk a vytvořit tak intimní a útulnou atmosféru v ložnici či obývacím pokoji.
Použít je můžete i jako podsvětlení obrazů, jako světlo za televizí nebo pod kuchyňskou linku.

Vhodné jsou jako bezpečnostní osvětlení na jednotlivé stupně schodiště nebo na zábradlí. Stmívací pásky umožní svítit jen tak slabě, že vás při cestě do koupelny nebo do dětského pokoje neproberou a nenaruší váš spánek, přesto uvidíte na cestu po setmělém schodišti.

Hleďte na barvu vyzařovaného světla LED pásků. Odborně řečeno na teplotu chromatičnosti, která je důležitá pro vaši světelnou pohodu. Do míst, kde relaxujete, patří světlo teplé. Tam, kde potřebujete pracovat, patří světlo chladné, které podporuje vaši aktivitu. Barva světla je na balení vyjádřena v Kelvinech. Teplá bílá se pohybuje v rozmezí 2800 – 3300K a chladná bílá začíná na 5000K.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama