Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová řada Touch@Glass – skleněné dotykové ovladače na stěnu v originálním designu na míru

Pod označením C-WS-0600R-TG uvádíme na trh novinku, která ještě dále posouvá systém Foxtrot k individuálním řešením interiérů se systémovou instalací.


Po ovladačích v italském designu iGlass v rozměrech 80 × 80 a 80 × 120 mm, přicházíme s novou řadou T@G – Touch@Glass, která kromě standardních designů nabízí možnost individuálních úprav v libovolné barvě.

V prvním kole jsme pro vás připravili čtvercové ovladače se šesti tlačítky ve dvou řadách po třech. Každé je podsvíceno modrou LED. Mezi oběma řadami jsou pak tři dvoubarevné LED – červená a zelená. Zapnutí a vypnutí a stmívání všech LED je programovatelné z Mosaicu a lze jim tak přiřazovat různý význam.

Ovladače přicházejí i s integrovaným čidlem teploty a vlhkosti, takže je lze zahrnout do regulace tepla a chladu v místnosti. Pro vícenásobné ovládání nabízíme i sdružené 12tlačítkové vypínače.

Tyto skleněné dotykové vypínače jsou velmi vhodné do společných prostor hotelů, wellness objektů, firemních sídel a konferenčních místností. Každý interiér se skleněným vypínačem získá osobitý a neotřelý vzhled.

U tohoto vypínače je možné si zvolit grafiku na přání. Dotykové skleněné vypínače umíme zhotovit i přímo na míru. Vyrobíme Vám na přání například osmi i dvanácti tlačítkový vypínač na obdélníkové sklo nebo třeba dvojtlačítko na čtvercové sklo.

více na touchatglass.com








Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.