Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

„Když vám na dveře zvoní kapr“

S domovními videotelefony ABB-Welcome a Welcome Midi si lze zažít spoustu nečekaných situací. I když nebudete doma, budete mít přehled o tom, kdo zvonil u vašich vchodových dveří. Jak na domovním videotelefonu, tak na mobilním telefonu, ať jste kdekoliv.

Jako každé prázdniny jsme se synem vyrazili na ryby. Měl jsem dovolenou a konečně více času na syna a ryby. Letos měl svou první povolenku a jsem rád, že když už jezdíme spolu, chytá konečně „svoje“ ryby.


Sedíme na konci prázdnin u pískovny v Žalhosticích a čekáme naše kapry. Už je skoro tma a žádný záběr nepřichází. Najednou Luky volá: „Tati, je tam!“ Když v přítmí vidím kluka, jak se pere prutem, tak se bavím. Až do chvíle, kdy se sune k vodě. „Musím mu pomoct,“ říkám si. Po deseti minutách je venku kapr. A ne ledajaký. Po změření víme, že má 67 cm a odhadem 7 kilo. „Tati, tati, kde máš foťák?“ Zatrnulo mi. Foťák je doma. Kapra chci jako vždy pustit, ale Luky je proti. Desetiletého kluka těžko připravíte o fotku s jeho životním úlovkem. No tak se kapr jednou sveze domů. Luky září, balíme. Už se těší, jak se doma pochlubí mamince.

Zvoníme na doma zvonek. „Luky, zvedni ho vejš, ať ho vidí maminka jako první“. „Co to jeee?“ ozve se z domovního telefonu u branky. „Mám ho, mami, má sedm kilo.“ Synek září, ostatně jako my všichni, protože jeho radost je k nezaplacení. A své první fotky s úlovkem si s Lukym hned prohlížíme na našem novém videotelefonu. A až přijede děda, bude to určitě první fotka, kterou uvidí. Nevěřil bych, jaká zábava může být s videotelefonem, když hned vidíte, kdo zvoní u vchodových dveří. U nás to byl i kapr ☺

S domovními videotelefony ABB-Welcome a Welcome Midi si lze zažít spoustu nečekaných situací. I když nebudete doma, budete mít přehled o tom, kdo zvonil u vašich vchodových dveří. Jak na domovním videotelefonu, tak na mobilním telefonu, ať jste kdekoliv.

Domovní audio a videotelefony ABB-Welcome
Domovní audio a videotelefony ABB-Welcome
Domovní audio a videotelefony Welcome Midi
Domovní audio a videotelefony Welcome Midi

ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...