Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Potřebujete výkonné ozvučení sálu, ale musí zároveň dobře vypadat?

Stojíte před úkolem ozvučit konferenční sál, nebo jiný veřejný prostor. Víte, že ozvučení musí být výkonné, protože se bude přenášet i hudba. A někdy nahlas. Mít na stěně černé potvory, které hyzdí interiér?


Reprosoustavy z řady Dexon SP 632 a SP 1032 jsou typické svým módním zaobleným vzhledem. Kompletně bílé provedení a příjemný vzhled je předurčuje pro instalace v interiérech, kde na čistém designu hodně záleží. A je tu nejenom jejich vzhled, ale také výborný zvuk. Ten vás překvapí tím, jak velice dobře jsou podány nízké kmitočty, takže potřeba dalšího subwooferu (reprosoustavy specializující se na basy) už nebude tak citelná. Očekává se, že reprosoustavy budou ozvučovat jak s malými (ambientní hudba), tak i většími hlasitostmi (řeč, hlášení, zpěv, hudba).

Dvoupásmová konstrukce je založena na dvojitém uspořádáním 3“ nebo 4“ středovýškových reproduktorů. Díky tomu reprosoustavy ozvučují do větší šířky a vykryjí tak větší prostor. Samotné reproduktory jsou napojeny přes elektronickou ochranu. Ozvučnice je vylisována z odolného polypropylenu a přední mřížka je textilní. Instalace se provádí pomocí držáku ve vodorovné pozici na stěnu a reprosoustavu na něm můžeme samozřejmě natočit kýženým směrem.

Tuto sérii reprosoustav doporučujeme pro restaurace, např. pro ozvučení sportovních přenosů, karaoke, pro ambientní hudbu, pro konferenční místnosti a sály, fitness centra, veřejné prostory a všude tam, kde je potřeba kvalitní zvuk a moderní vzhled.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama