Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Modernizujte vaši školicí místnost, učebnu, nebo zasedačku. Konečně vám bude rozumět

Setkáváme se s tím opakovaně: Perfektně připravené prezentace, ale školiteli (učiteli) není rozumět. A když už nějaké ozvučení má, neumí ho správně používat, nebo je nevhodné. S český Dexonem ozvučíte učebnu dokonce jen jedním produktem, který toho umí více, než jen ozvučovat.


Dexon WA 305RC je sestavou určenou zejména pro ozvučení učeben, zasedacích, konferenčních a školicích místností, showroomů a prezentačních účelů formou trvalé nástěnné instalace. Aby se ale nejednalo jen o obyčejné aktivní reprosoustavy s omezenou funkčností, je součástí řečnického systému několik užitečných funkcí, čímž tento systém významně předčí konkurenci.

Řečnický systém pro učebny WA 305RC, obsahuje jako „centrum“ aktivní reprosoustavu s vestavěným zesilovačem, na kterou připojíte druhou pasivní reprosoustavu. Dále systém dovoluje připojit zdroje signálu jednak „drátově“ (drátový mikrofon, projektor, zvuková karta počítače), ale také bezdrátově prostřednictvím Bluetooth konektivity (smartphone, notebook, tablet). Vzdálené přehrávání je pak velice snadné.

Tento set je dále doplněn ručním digitálním bezdrátovým mikrofonem. U něj najdeme funkce nastavení hlasitosti, umlčení a zejména funkci PPT (presentation page turn = stránkování prezentace). A nechybí ani dokonce laserové ukazovátko. Bezdrátový mikrofon je tak opravdu multifunkční. Nejenom že přenášíme hlas bezdrátově, ale také ovládáme otáčení snímků prezentace v počítači a využíváme laserové ukazovátko. To vše jedním malým zařízením připomínajícím propisku.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama