Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snižte stres v kanceláři a zlepšete pracovní výsledky správnou hudební kulisou!

Ruší vás kecy kolegů? Nedokážete se soustředit, Děláte chyby? To pracovní výsledky nejsou zrovna optimální. Budete se divit, ale řešením je správně zvolená hudební kulisa.

Ozvučením od českého výrobce Dexon, hudbou na pozadí, vytvořte příjemnou atmosféru na pracovišti. Zaměstnanci se budou lépe cítit a budou mít méně stresu. Kancelářský hluk bude méně obtěžovat. Řeč kolegů vás již nebude tolik rušit, protože hudební podkres jej bude fyzicky maskovat. A tak zaměstnanci dosáhnou lepších pracovních výsledků.

Pomineme-li evakuační rozhlas, který v administrativních budovách bývá také vyžadován, a který Dexon také navrhuje i dodává, je vhodné ozvučení provést ve formě stropních reproduktorů. Zapadá lépe do interiéru a je, do jisté míry, nezávislé na pozicích nábytku. Elektricky je zvolen tzv. 100V rozvod, který snadno zapojujete paralelně a je škálovatelný. Konkrétně jde o reproduktory RPT 110, nebo RPT 122. Pokud není k dispozici podhledový strop, volí se nástěnné modely SP 412 nebo SP 512, opět 100V a s instalační konzolou.

Buzení může být dvojího typu. Konzervativnější firmy zvolí rozhlasovou ústřednu JPA 1186, která přehrává jak mp3 soubory, umí internetová rádia, Bluetooth i Spotify, Tune-In a další. Ty modernější firmy, ale zvolí zcela automatizované řešení – technologii IP Audio. Pořídí pouze koncový zesilovač JPM 1184IP, připojí jej do sítě a vše naplánuje v aplikaci. Nikdo se o ozvučení nemusí starat, ozvučení se plánuje zcela automaticky, umí být napojeno na výrobu i EPS a má mnoho dalších výhod.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama