Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Relaxujte s příjemným a hlavně chytrým ozvučením od Dexonu!

Váš domov ještě nezná ozvučení? Představte si, že by ranní vstávání bylo veselejší. Stejně, jako večerní grilovačka. Koupelna, kuchyně, terasa, pokoj i pracovna. To vše se dá zpříjemnit hudbou.

Vytvoříte si příjemnou atmosféru pro relax, ať už ležíte ve vaně, nebo na pohovce, nebo dynamická atmosféru pro domácí oslavu. Ozvučení bude skryté a snadně ovladatelné pro laiky i seniory. Nemusíte pořizovat složité a drahé multiroom systémy. S technologií Dexon Smart Audio klidně ozvučte pro začátek jen koupelnu a později další prostory. Náklady ukočírujete a ozvučení bude podle vašich představ. Instalace je snadná a kabeláž nahradí WiFi.

Moderním způsobem ozvučování pokoje, koupelny, kuchyně a pracovny je vestavění reproduktorů do podhledu. Na stropě, ale klidně i na stěně, tak vidíme pouze mřížky. Většina z podhledových repro Dexon je dokonce vlhku odolná, takže je můžete použít do koupelny nebo podhledu na terase. A pokud není možné vestavovat do stropu, Dexon má řešení i ve formě nástěnných reprosoustav, stejně jako kvalitní HiFi modely.

Prvním způsobem chytrého ozvučení je použití tzv. nástěnných přehrávačů. Poblíž vypínačů osvětlení zabudujete tyto „chytré krabičky.“ Mají v sobě přehrávač audia a videa, FM, nebo internetové rádio, slot pro paměťovou kartu, zesilovače, dotykový displej a hlavně spojení Bluetooth nebo i na internet přes WiFi. Napájí se rovnou z 230 V. Komfortnější model MRP 8200 umí ozvučit dokonce čtyři místnosti a nejkomfortnější model MRP 9200 nabízí i řízení chytré domácnosti.

Nechcete, aby ozvučení bylo vidět, ale přesto fungovalo? Pak druhým způsobem ozvučení je to vestavné. To jediné, co je přiznáno, jsou reproduktory ve stropě. Ty interiér nijak nenarušují, protože vidíte pouze jejich mřížky. Ovládají se smartphonem. Zesilovač je přímo na reproduktoru a vysílání hudby se děje přes Bluetooth nebo WiFi v domě. Pokud místností ozvučíte více, spravujete je jako multiroom systém v aplikaci.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama