Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvyšte srozumitelnost na vaši, recepci, vrátnici, nebo prodejním okénku interkomem!

Používáte skleněnou přepážku a zákazníci vám nerozumí? Šíření Covidu sice bráníte správně, ale vaši klienti jsou nervózní, protože obsluze nerozumí. A ani obsluha nerozumí klientům. Dělají chyby?

Řešení je snadné. A není vůbec drahé. Interkom od českého Dexonu. A jaké výhody vám použití interkomu přinese? Především přívětivější atmosféru. Obě strany si budou rozumět a budou více v klidu. Obsluha nebude dělat tolik chyb, protože vše bude jasné. Obsluha ani klient se nebudou muset neustále na něco dotazovat. Ochráníte se více před Covid-19, protože v přepážce už nemusí být žádné poslechové otvory. Obě strany tak budou lépe od sebe chráněny. A v neposlední řadě je tady možnost archivace, neboť celý hovor je možné zavést do nahrávacího zařízení.

Nejpohodlnějším řešením ozvučení přepážky je použití tzv. interkomu. Dexon nabízí typy WA 220RC a komfortnější WA 240RC. Interkom se skládá ze základny a externí jednotky. Každá tato část je vybavena reproduktorem a mikrofonem. Základna je určena pro obsluhu okénka. Ta může nastavit citlivosti obou mikrofonů a případně je dočasně umlčet. Stav umlčení a modulace je přehledně zobrazován pomocí led na čelní straně základny. Externí jednotka je fixní, pouze se nalepí na okénko v požadované výšce a nic se na ni nenastavuje.

Celý systém je vybaven elektronikou, která zamezuje vzniku zpětné vazby (pískání) a která provádí automatické umlčování a přepínání směru komunikace. Instalace je zjednodušena tak, že externí jednotka je jediná a navíc připojená jediným kabelem. Aby kabel vzhledově “nepřekážel”, je veden v nerezové trubičce.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama