Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvyšte firemní produktivitu inteligentním ozvučením Dexon IP Audio

Mistr běhá po výrobě a pokřikuje? Zaměstnanci se nařízení dozvídají se zpožděním? Panuje u vás stres? Řešení je snadné. A není vůbec drahé. Ozvučení výroby i administrativy od českého Dexonu.


Hudební kulisou na míru vytvoříte příjemnou atmosféru na pracovišti. Produktivita práce se zvýší, protože hlášení budou provedena v pravý čas. Mikrofonem, mobilem, nebo automaticky. Zaměstnanci budou lépe informováni, bude méně stresu i méně problémů s náborem pracovních sil.

Ozvučení firemních prostor znamená mnoho prostorů, obvykle kanceláří a výroby a skladů a provádí se s několika zónami. Výhodou je spínání a regulování hlasitosti na zónách zvlášť, vyhlašování oznámení do jednotlivých zón a další komfort.
Tím nejmodernějším řešením ozvučení, je ozvučení digitální, po datech – v počítačové síti LAN, nebo dokonce po internetu. V centrále firmy instalujeme serverovou aplikaci, která bude celou technologii Dexon IP Audio řídit a automatizovat. Na jednotlivá oddělení, ale také i na jednotlivé pobočky, a to kdekoli na světě, rovnou instalujeme IP reproduktory, výkonové zesilovače, nebo rozhlasové ústředny a tyto připojíme do internetu.

Co se týče funkčnosti, můžeme vysílat hlášení, hudbu z playlistů, internetová rádia a to vše samozřejmě i plánovat. Také lze zachytávat běžný zvuk z počítače (jeho zvukové karty), to např. přehráváte-li Spotify nebo Youtube v prohlížeči. Samozřejmě nechybí management uživatelů a jejich rolí. A ze specialit tu máme přístroje pro automatizaci hlášení na základě průmyslové technologie a enkodéry či dekodéry audio a datových signálů.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama