Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvyšte zájem občanů o dění ve vaší obci! Digitální ozvučení obce i zastupitelstva

Možná máte jen bezdrátový obecní rozhlas. A zastupitelstvo ozvučujete základním způsobem. Občané nejeví o dění v obci zájem. Za mobilní rozhlas (sms) zbytečně platíte, protože jen 6 % obyvatel ho čte.


Jaké výhody vám přinese ozvučení od českého výrobce Dexon? Získáte lepší informovanost občanů a méně zbytečných dotazů. Digitální obecní rozhlas je totiž účinnější než mobilní, informace de-facto vnucuje. Občan slyší, i když nechce. Zvýšíte zájem občanů o dění v obci či městě. Pomůže tomu také to, že zasedání zastupitelstva se nahrává a automaticky publikuje na web. Pracovníci na úřadu budou méně stresováni, protože hlášení si v klidu naplánují, nebo starosta zahlásí i z domova. Vaše obec bude modernější, občané se více zapojí.

Co je to digitální obecní rozhlas? Jde o reproduktory na sloupech a digitální zesilovače technologie Dexon IP Audio. Tento rozhlas, oproti bezdrátovým, má nižší provozní náklady, má vyšší účinnost > 85 %, umí sestavovat Mp3 seznamy hlášení automaticky nebo ručně, umí automaticky hlásit, i podle napsaného textu, a to kdekoli ze světa, umí spojovat malé vesnice s tzv. pověřenou obcí, i když je daleko, a umí fungovat po drátu i v bezdrátové WIFI síti.

Digitální drátový rozhlas je levnější než bezdrátový. Spojení sloupů s reproduktory kabelem vč. práce bude vždy mnohonásobně levnější. Ubydou vám starosti – systém bude daleko spolehlivější, nemusíte servisovat baterie, nepoužijete nespolehlivý rádiový přenos, ale klasické kabelové vedení. Ušetříte za elektřinu, bude to hrát kvalitněji, protože používáme účinnější digitální zesilovače než bezdrátové rozhlasy a nemusíme nabíjet baterie.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama