Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Buďte moderní školou s přívětivým prostředím! Změňte zvonění na chytrý školní rozhlas

Ve vaší škole je jen obyčejné zvonění? Tak to škola působí starým dojmem. Pro žáky to není přívětivé. A vyučující jsou ve stresu.

S českým Dexonem chytře spojíte zvonění a školní rozhlas do jednoho systému. Pouze jeden digitální systém na obojí. Neplatíte za dvojí údržbu. Navodíte příjemnou atmosféru. Už nemusí zvonit, ale může znít příjemná znělka. Snížíte stres vyučujících i žáků, které zapojte do dění ve škole – školní rozhlas mohou mít jako vlastní projekt formou školního rádia. I výuka jazyků bude modernější a přívětivější, protože chytrý rozhlas k tomu snadno využijete.

Na chytrý školní rozhlas postačí „jedna krabice“. Jde o rozhlasovou ústřednu Dexon JPA 1186IP ze systému Dexon IP Audio, kterou projíte s reproduktory v učebnách, na chodbách i v tělocvičně. To bývají různé nástěnné typy z řady Dexon ARS nebo SP. Zvonící systém již nemusíte vůbec využívat. Rozhlasová ústředna funguje digitálně spolu s počítačem a vidí do internetu. Nastavení provádíte v aplikaci. Podle toho, jak moc se ozvučení rozzónuje, roste i komfort rozhlasu a zvonění.


Školní rozhlas použijete na živá i plánovaná hlášení, třeba pro uvítání rodičů. Samozřejmě naplánujete zvonění, což už není zvonek, ale znělka, a studenti si odvysílají svou mp3 hudbu nebo internetová rádia. Učitel pro výuku jazyka použije tablet, nebo svůj mobilní telefon a rovnou přehraje diktáty nebo jazyková cvičení do své učebny. Cvičitelka aerobiku v tělocvičně rychle přehraje hudbu, stejně jako učitel hudební výchovy, nebo vychovatelka pohádku v družině.

Školní rozhlas Dexon skrývá opravdu hodně vychytávek


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama