Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zvyšte obsazenost vašeho hotelu pomocí důmyslné podkresové hudby!

Je ve vašem hotelu, penzionu nebo restauraci ticho? Tak to je pěkná nuda. Je u vás mrtvo. Prostředí není pro zákazníky přívětivé. Necítí se jako doma. Stráví tam méně času a utratí méně peněz.

Ozvučení od českého Dexonu vám přinese vyšší tržby. Je dokázáno, že příjemná zvuková kulisa vede k příjemnějším pocitům a k delším pobytům. Zákazníci se budou u vás dobře cítit a budou se vracet. Budou mít větší zážitky díky dynamické atmosféře na společenských akcích, oslavách, svatbách, i jenom tak, v restauraci. Budete napřed oproti konkurenci a zákazníci si vás lépe zapamatují.


Ozvučení restaurace či kavárny je tím prvním co vás k ozvučení asi napadne. Jako zdroj hudby slouží rozhlasová ústředna řady Dexon JPA 1xx6. Je komfortní, ale také robustní. Jako první Dexon do rozhlasových ústředen vestavěl připojení na LAN i WiFi, čímž ústředna získala komfort streamování a přehrávání internetových rádií a podcastů, a v neposlední řadě komfort mnoha streamovacích služeb typu Spotify, Tune-In, I-Heart Radio, Napster, Deezer a dalších.

Jako samotné reproduktory doporučujeme reprosoustavy Dexon SP 412, či větší SP 512. Jejich kvalitní a příjemný zvuk je právě pro restaurace a kavárny velmi vhodný. Tam, kde jsou stropy řešeny jako podhled, se nabízejí HiFi podhledové reproduktory Dexon RPT 122, nebo RPT 110, které zajistí naprostou „anonymitu zvuku“ a přitom jeho vysokou kvalitu, rovnoměrné vykrytí a soulad s interiérem. Aby zvuk byl příjemný, použijeme subwoofer SUB 1200A. Je to posilující specialista na basy. Ozvučení je pak „příjemně teplé“ a hosté se zde cítí lépe.

Co všechno v hotelu nebo penzionu ozvučit


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama