Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Méně stresu a lepší pracovní výsledky díky chytrému ozvučení kanceláře

Vaše kancelář je bez ozvučení? Je ve vaší kanceláři ticho? Ruší vás kecy kolegů? Díky tomu panuje stres a pracovní výsledky nejsou zrovna optimální.


Řešení je ale snadné. Ozvučení od českého výrobce Dexon, které především díky hudbě na pozadí vytvoří příjemnou atmosféru na pracovišti. Zaměstnanci se budou lépe cítit a budou mít méně stresu. Budete se divit, ale kancelářský hluk bude méně obtěžovat. Řeč kolegů vás již nebude tolik rušit, protože hudební podkres jej bude fyzicky maskovat. A tak zaměstnanci dosáhnou lepších pracovních výsledků.

Pomineme-li evakuační rozhlas, který v administrativních budovách bývá také vyžadován, a který Dexon také navrhuje i dodává, je vhodné ozvučení provést ve formě stropních reproduktorů. Zapadá lépe do interiéru a je, do jisté míry, nezávislé na pozicích nábytku. Elektricky je zvolen tzv. 100V rozvod, který snadno zapojujete paralelně a je škálovatelný. Konkrétně jde o reproduktory RPT 110, nebo RPT 122. Pokud není k dispozici podhledový strop, volí se nástěnné modely SP 412 nebo SP 512, opět 100V a s instalační konzolou. Buzení může být dvojího typu. Konzervativnější firmy zvolí rozhlasovou ústřednu JPA 1186, která přehrává jak mp3 soubory, umí internetová rádia, Bluetooth i Spotify, Tune-In a další. Ty modernější firmy, ale zvolí zcela automatizované řešení – technologii IP Audio. Pořídí pouze koncový zesilovač JPM 1184IP, připojí je do sítě a vše naplánuje v aplikaci. Nikdo se o ozvučení nemusí starat, ozvučení se plánuje zcela automaticky, umí být napojeno na výrobu i EPS a má mnoho dalších výhod.

Jaké další výhody přináší takové ozvučení na pracovišti


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama