Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ozvučte svou restauraci, abyste zvýšili tržby a zákazníci se cítili lépe!

Vy ještě máte restauraci bez ozvučení? Tak to je pěkná nuda. Je u vás mrtvo. Zákazníci si myslí, že už budete zavírat. Stráví tam méně času a utratí méně peněz.

Je dokázáno, že příjemná zvuková kulisa vede ke větší a delší konzumaci. Vytvoříte-li českým ozvučením od Dexonu příjemnou atmosféru, zákazníci se budou u vás dobře cítit a budou se vracet. Lépe si vás zapamatují a budete se odlišovat od konkurence.

Základním je rozhlasová ústředna. Ale ne ledajaká. Dexon JPA 1xx6 umí směšovat a budit 3 zóny (např. restauraci, zahrádku, zázemí) tímž signálem. Sofistikovanějším je maticová rozhlasová ústředna JPA 6240. Ta také směšuje a přehrává, ale do každé zóny (k dispozici 6) putuje jiná hudba. Takže např. pohoda v restauraci a něco živějšího na zahrádce. To, co je pro vychytané ústředny Dexon typické, je připojení na LAN, WiFi a Bluetooth. Provozovatel získává nebývalý komfort v podobě streamování a přehrávání internetových rádií, podcastů, a služeb typu Spotify, Tune-In, I-Heart Radio, Napster, Deezer a dalších.

Vývoj jde stále kupředu. Tím nejmodernějším řešením, je IP Audio po počítačové síti a internetu. Ústředny JPA 1xx6IP lze ovládat přes počítač, přehrávat internetová rádia, hlásit a volat do nich, plánovat reklamy, znělky a spuštění, mít ovládací aplikace a další vychytávky.

Časem se Mp3 soubory nebo internetová rádia prostě oposlouchají. A nezapomeňte na autorské poplatky. Oba problémy řeší služba streamování hudby a reklam Dexon InStore Radio. Jde o nekonečný hudební podkres, jež je tvořen „dál a dál“ automatem, takže se neoposlouchá, a autorské poplatky jsou levnější.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama