Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytvořte si příjemnou atmosféru na terase! S chytrým ozvučením to jde snadno

Vaše pergola, nebo terasa je potichu? To je docela škoda. Představte si, že by grilovačka nebo oslava byla veselejší. Pergola, zahradní altánek, terasa, balkón. To vše se dá hudbou zpříjemnit.

Hudební kulisu zajistí ozvučení od českého Dexonu. Vytvoříte si příjemnou atmosféru pro relax. Ať už odpočíváte, nebo „paříte“. Pro domácí oslavy a párty rychle vytvoříte dynamickou atmosféru. Žádná „chrchlátka“ na baterku, ale chytré ozvučení s kvalitním zvukem. Zabudované napevno, skrytě, nenaruší vzhled exteriéru. A obsluhovat se bude snadno, zvládne to i laik.

Samotné ozvučení provedeme jako kompaktní, pomocí Bluetooth nebo WiFi. Tato technologie patří svou instalací k těm nejrychlejším. Pořídíme aktivní podhledové repro Dexon RP 110. Mají na sobě osazen zesilovač s Bluetooth (Dexon JPM 2021) nebo WiFi (Dexon JPM 2022WI) příjmem. Reproduktory propojíme pouze k napájení. Zesilovač je přímo u reproduktorů, např. v podhledu. Nic víc není potřeba.

Po spárování reproduktorů můžeme začít streamovat hudbu z aplikace ve smartphonu, tabletu, televizi, notebooku nebo stolním počítači. Hudbu „čerpáme“ z internetu nebo ze svého domácího či cloudového úložiště. Díky Bluetooth, nebo WiFi, dostáváme mnohem vyšší komfort, než kdybychom reproduktory napojovali na hifi ozvučení v obývacím pokoji. Venkovní ozvučení je tak zcela autonomní – nezávislé na zvukovém systému v domě.

Více informací


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama