Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kabuflex: Ochrana kabelů za prima cenu

Chráničky kabelů Kabuflex představují cenovou bombu v možnostech, jak zabránit komplikacím ve vašich kabelových rozvodech. V e-shopu K&V ELEKTRO.cz je nabízíme v různých variantách.

Většina kabelů se neobejde bez spolehlivé ochrany před mechanickým poškozením, ohněm nebo vlhkem. Na webu K&V ELEKTRO nabízíme flexibilní korugované chráničky od společnosti Fränkische - chráničky Kabuflex. Kabelům poskytnou adekvátní pohodlí i ochranu. Navíc vynikají příznivou cenou.

Na trhu máme chráničky tuhé a ohebné. Tuhé chráničky známe kovové i plastové. Jejich umístění směřuje nejčastěji ke stěně nebo stropu a k přišroubování slouží k tomuto účelu určené příchytky. Povinností tuhých chrániček je bránit elektroinstalační kabely před prachem, silným mechanickým poškozením i ohněm

Ty ohebné volte při ochraně energetických a komunikačních vedení, a to v případě interiéru i prostoru venku. V exteriéru je ostatně potřeba dbát především na ochranu před vlhkem. Mají své místo nejčastěji u kabeláže instalované pod omítku nebo do země.

Ohebné chráničky na našem e-shopu představuje ostatně také společnost Fränkische. Chráničky Kabuflex jsou cenově extra výhodnou variantou, kterou lze zvolit při ochraně kabelů ve vaší elektroinstalaci.

Na webu K&V ELEKTRO.cz najdete chráničky Kabuflex v červené barvě a praktickém spektru rozměrů od 63 do 110 milimetrů.

chráničky Kabuflex


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama