Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jistota s přístroji Testo

V oblasti měřicích přístrojů představuje celosvětovou špičku německá firma Testo. Nově ji najdete i na e-shopu E1.

Prvním produktem - tehdy ještě společnosti Testoterm - byl elektronický lékařský teploměr. Již od roku 1957 probíhá ve společnosti Testo hledání inovativních řešení pro měření v oblasti klimatizaci a větrání, ale i kvalitě potravin a řízení emisí.

Sortiment měřicích přístrojů Testo na našem e-shopu zahrnuje vše od teploměrů, záznamníků teploty a vlhkosti přes analyzátory spalin až po chladící sady nebo sondy pro prevenci plísně.

Termohygrometr Testo 605i lze ovládat chytrým telefonem a digitální klešťový multimetr Testo dosáhne i na nejtěsnější místa. Jedno klešťové rameno je zcela zasunovatelné do přístroje a kabely v rozvodové skříni uchopíte bez problémů. Zkoušečky napětí Testo představují to nejmodernější, co je dostupné na trhu.

Kompatibilní se smartphony je i infračervený teploměr Testo, který funguje jako kompaktní měřící přístroj pro teploty stěn, pojistek i komponent klimatizačních systémů. Měřené místo je jasně vyznačené pomocí laserového zaměřovače.

Vrtulkový anemometr Testo využijete při měření rychlosti proudění vzduchu. Jednoduše nastavíte měření objemového průtoku a určíte časovou i bodovou střední hodnotu. Zvláště užitečný je pro regulaci ventilačního systému, kde můžete porovnávat objemový průtok na několika výústkách současně.

Vybírejte na našem e-shopu E1 další měřící přístroje zavedeného výrobce Testo.

Měřicí přístroje Testo


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama