Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na rozvody chytře: Elektroměrový rozvaděč DCK se zásuvkami

Hledáte ideální rozvaděč pro novostavbu nebo rekonstrukci? Dvoutarifní třífázový rozvaděč pro jednoho odběratele do pilíře se dvěma zásuvkami Vaši práci zefektivní. Navíc jej dodáme v jednom celku.

Rekonstrukce nebo nová stavba rodinných domů, chalup i budov pro podnikání s sebou přináší mnoho starostí. Jednou z nich je potřeba zajistit adekvátní rozvody. Správný rozvaděč funguje ve vnitřním i venkovním prostředí, disponuje pevnými částmi konstrukce a mnohdy vyžaduje složitou instalaci. Staveništní rozvaděč však naneštěstí po svém využití ztrácí účel.

Máme řešení! V naší nabídce najdete elektroměrový rozvaděč se zásuvkami, který spojuje funkčnost a maximální efektivitu.
Navíc je pro Vás připraven rovnou k osazení a použití.

Skládá se z elektroměrového rozváděče a zásuvkové skříně (2x230 V, 1x380 V.). Tu najdete v zadní straně rozváděče, je tím pádem zajištěn jednoduchý přístup rovnou z pozemku. Design i velikost odpovídá přípojkové skříni od E.ON nebo ČEZ. Rozvaděč je připraven pro osazení dvoutarifním elektroměrem.

Především je však rozvaděč dodáván jako jeden kus spojený v celek.

Zásuvková skříň v zadní části Vám nahradí staveništní rozvaděč, poté ji lze prakticky využít například při údržbě zahrady.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama