Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

(O)slaďte si interiér!

Vzájemně harmonizující, sladěné dřevěné prvky dokážou proměnit každý interiér v útulný domov a zpříjemnit – tedy osladit vám život! Přirozená krása stromových vláken sluší nejen velkým nábytkovým plochám a podlaze, ale i doplňkům a drobným zařizovacím prvkům, jak jsou například domovní vypínače a zásuvky.


Vypínač RETRO, dřevěný rámeček – dub světlý

Je však třeba pečlivě volit kombinaci různých dřevin, jelikož každá má svoji unikátní barvu i strukturu. „Přílišná rozmanitost druhů dřevin může výsledný dojem příjemného a útulného bydlení lehce narušit. Proto například pro kulaté rámečky kolekce domovních vypínačů a zásuvek RETRO nabízíme masivní dřevo rovnou ve čtyřech variantách, a to javor, buk, dub světlý a dub tmavý. Každý si tak může pro svůj interiér zvolit přesně ten odstín, který bude nejvíce korespondovat s ostatním zařízením daného prostoru,“ říká Lenka Vodicová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu, a dodává: „Pro barevnou stálost a celkovou houževnatost a odolnost materiálu je povrch dřevěných rámečků RETRO samozřejmě ošetřen speciálním lakováním.“ (O)slaďte si také domov, aby vám v něm bylo příjemně! Více na www.retrovypinac.cz.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama