Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si hodnotné dárky za nákup zboží v K&V ELEKTRO

Akce Vánoční nadílka trvá do 30. 11. 2020. Stačí, když budete nakupovat zboží, splníte podmínky akce a získáte hodnotné dárky dle vašeho výběru.

Tato oblíbená akce je určena pro nové i současné firemní zákazníky velkoobchodu s elektroinstalačním materiálem K&V ELEKTRO.

Na začátku od nás obdržíte váš osobní cílový obrat, který se týká nákupu veškerého zboží od jakéhokoliv výrobce. Po jeho splnění získáte přidělené body, při překročení obratu bude i váš počet bodů vyšší.

Na závěr si za nasbírané body vyberete hodnotné odměny. Získat můžete například elektrokolo, televizi Samsung 55“ QLED, tablet Apple, víkendový pobyt, sušičku na prádlo nebo elektrické auto pro děti.

Akce Vánoční nadílka platí pro osobní odběr, závoz i balíkovou přepravu na všech pobočkách K&V ELEKTRO včetně nákupů přes B2B e-shop pro firmy. Podrobná pravidla a kompletní seznam dárků naleznete na: www.nadilkavkve.cz.

K&V ELEKTRO je prověřeným českým velkoobchodem s elektroinstalačním materiálem, jehož velikost sortimentu přesahuje 500 tisíc produktů od renomovaných českých i světových dodavatelů. Kromě 16 kamenných poboček v 11 českých a moravských městech můžete zboží pohodlně nakoupit i online na B2B e-shopu pro firmy.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama