Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní zabezpečovací systémy Evolveo za příznivou cenu

Pořiďte si v K&V ELEKTRO vše pro ochranu vašeho domu, kanceláře nebo chalupy. Nově jsme pro vás naskladnili zabezpečení české značky Evolveo – konkrétně řady Detective, Salvarix a Securix.

Oblíbená česká firma Evolveo nabízí odolné alarmy a kamerové systémy, které vynikají snadným zapojením, příznivou cenou, moderním designem i jednoduchým ovládáním pomocí mobilní aplikace v češtině.

Evolveo Salvarix je bezdrátový alarm s širokým příslušenstvím. Základní sadu můžete doplnit více než 15 druhy bezpečnostních prvků včetně IP kamer, PIR čidla, detektoru kouře a oxidu uhelnatého nebo čidla úniku vody. Celkově lze zapojit až 80 detektorů pro 10 zón. Zajisté oceníte, že jednotlivé prvky této řady disponují záložní baterií, takže se nemusíte bát výpadku proudu. Salvarix navíc podporuje WiFi, GSM, CID i RFID.

Levnější variantou s jednodušším nastavením je řada Evolveo Securix obsahující i designovou bezdrátovou kameru. Tu můžete navíc využít i jako klasickou internetovou kameru nebo jako dětskou chůvičku s oboustrannou komunikací. K detailnějšímu monitorování dění ve vnitřních i venkovních prostorách slouží kamerový systém Evolveo Detective. 4 kamery s FullHD rozlišením a krytím IP65 disponují nočním viděním, a to až do vzdálenosti 25 metrů.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama