Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rychlý přenos dat nyní i flexibilně v robotických aplikacích

Adaptabilní výrobní linky nebo dokonce chytré továrny už nejsou utopickou představou, ale stávají se realitou. Což jde ruku v ruce i s potřebou navyšování propustnosti u datových sítí pro technologii Ethernet.

Kabel ETHERLINE</sup>®</sup> TORSION Cat.7
Kabel ETHERLINE® TORSION Cat.7

Z tohoto důvodu jsme ve skupině Lapp navrhli a vyrobili nové datové kabely určené pro Ethernet Cat.7 standardu PROFINET, se kterými bude váš systém plně připraven na rychle se blížící budoucnost Průmyslu 4.0.

Momentálně v našem portfoliu naleznete průmyslovou kabeláž pro Ethernet Cat. 7, a to jak ve variantě pro pevné uložení (ETHERLINE® Cat.7), tak i pro příležitostně pohyblivé použití (ETHERLINE® Cat.7 FLEX) nebo pro robotické aplikace s torzním namáháním (ETHERLINE® TORSION Cat.7). Uvedené kabely vynikají vysokou mechanickou odolností, vynikajícími přenosovými charakteristikami a aprobacemi UL (Underwriters Laboratories) pro severoamerický trh.


LAPP Czech Republic, s.r.o.
logo LAPP Czech Republic, s.r.o.

LAPP vyvíjí, vyrábí a dodává průmyslové kabely a kabelové příslušenství. V roce 1957 Oskar Lapp uvedl na trh první průmyslově vyráběný ovládací kabel na světě - ÖLFLEX®. O dva roky později založil dnešní U. I. LAPP GmbH, kmenový podnik skupiny LAPP, ...

 
 
Reklama