Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lapp Kabel vyráží na Czech Raildays 2017

Lapp představí svá kabelová řešení pro železniční techniku českým a slovenským zákazníkům v rámci Czech Raildays 2017 v Ostravě od 13. do 15. 6. 2017.

Lapp Kabel na Dnech kolejové dopravy od 13. do 15. 6. 2017 na stánku C 05
Lapp Kabel na Dnech kolejové dopravy od 13. do 15. 6. 2017 na stánku C 05

Při vývoji kabelů ÖLFLEX® TRAIN, odpovídajících konektorů a kabelového příslušenství byly využity mnohaleté zkušenosti poskytovatele komplexních služeb v oboru kabelové techniky. Produktová řada kabelů ÖLFLEX® TRAIN nabízí velmi kvalitní řešení konektivity, které splňuje široké spektrum mezinárodních norem.

Lapp Kabel představí na Czech Raildays 2017 nejen kabely ÖLFLEX® TRAIN, ale také kabely pro přenos dat UNITRONIC®, datové komunikační systémy ETHERLINE®, průmyslové konektory EPIC®, kabelové vývodky SKINTOP® a systémy značení FLEXIMARK®. Všechny tyto produkty splňují přísné protipožární požadavky dle ustanovení normy ČSN EN 45545 a lze je proto použít i v osobních železničních vozech.

Lapp Kabel naleznete na stánku C 05.

Volnou vstupenku si můžete stáhnout zde.


LAPP Czech Republic, s.r.o.
logo LAPP Czech Republic, s.r.o.

LAPP vyvíjí, vyrábí a dodává průmyslové kabely a kabelové příslušenství. V roce 1957 Oskar Lapp uvedl na trh první průmyslově vyráběný ovládací kabel na světě - ÖLFLEX®. O dva roky později založil dnešní U. I. LAPP GmbH, kmenový podnik skupiny LAPP, ...

 
 
Reklama