Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nenechte si ujít jarní pražské veletrhy FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION

Ve dnech 13.-16. března 2012 proběhne v PVA EXPO PRAHA 2. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky – FOR ELECTRON. Souběžně s ním se představí dva nové specializované veletrhy, FOR ENERGO – 1. mezinárodní veletrh výroby a rozvodu elektrické energie a FOR AUTOMATION – 1. mezinárodní veletrh automatizační, regulační a měřicí techniky.

Firmy z těchto oborů tak opět budou moci představit své novinky a trendy.

Veletrh bude samozřejmě podpořen odborným doprovodným programem na aktuální témata.

Záštitu nad veletrhy převzali Ministerstvo průmyslu a obchodu, Hospodářská komora České republiky, předsedkyně Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky, Elektrotechnický svaz český, ČVUT, ČAT, VUT Brno a řada dalších.

Souběh s veletrhy FOR INDUSTRY a FOR LOGISTIC

K pozitivním novinkám patří určitě souběh veletrhů FOR ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION s veletrhy FOR INDUSTRY – 11. mezinárodní veletrh strojírenských technologií a FOR LOGISTIC – 3. mezinárodní veletrh dopravy, logistiky, skladování a manipulace. I při spojení zůstává veletrhům samostatnost v rámci jejich umístění ve výstavních halách i realizace mediální kampaně, která tak nabývá dvojnásobně na síle. Všichni vystavovatelé navíc získávají širší skupinu návštěvníků a potencionálních zákazníků.

PVA EXPO PRAHA

Areál PVA EXPO PRAHA

Pozitivní změnou v areálu PVA EXPO PRAHA, jak pro veletrh FOR ELECTRON, tak pro celé pražské výstavnictví, je stavba nových hal na pozici bývalých hal 3 a 4, které poskytnou vystavovatelům kvalitnější zázemí, přednáškové prostory i širší nabízené služby. Kapacita PVA EXPO PRAHA se tak zvýšila o 8 200 m2.

Přihlášené firmy, na které se návštěvníci mohou těšit

Na veletrh jsou již dnes přihlášeny společnosti jako ABB s.r.o., Helukabel CZ s.r.o., Rittal Czech, s.r.o., GHV Trading spol. s r.o., HEIRU CZ s.r.o., Kopos Kolín, a.s., Lapp Kabel s.r.o., Turck s.r.o., SMA Czech Republic, Pražská energetika a.s., ELEMAN s.r.o., Elsaco – Ing. Jindřich Franc a mnoho dalších. Ke své účasti na prvním ročníku veletrhu FOR ELECTRON 2011 uvádí Jana Černá (marketing) z Pražské energetiky, a.s.: „1. ročník veletrhu For Electron měl hladký průběh a byl dobře organizačně zajištěn. Těší nás, že společnost ABF připravila veletrh zaměřený na energetiku a umožnila nám tak účastnit se odborné výstavy na tradičním místě v Praze. V expozici PRE proběhla řada setkání s významnými zákazníky a obchodními partnery, podařilo se navázat i nové obchodní vztahy. Velmi nás potěšilo ocenění našeho exponátu „Sada pro analýzu spotřeby“ a rovněž ocenění za technické a designové zpracování expozice.“

Doprovodný program

Celý veletrh budou samozřejmě doprovázet přednášky, konference a semináře na aktuální témata, které jsou připravovány ve spolupráci s předními odborníky a významnými organizacemi jednotlivých oborů. První den veletrhu proběhne ENERGO SUMMIT 2012, jehož hlavními tématy budou obnovitelné zdroje energie, energetická efektivita a úspory, strategie pro konkurenceschopnost, udržitelnou a bezpečnou energii a nové technologie jako podpora pro energetickou stabilitu a bezpečnost. Další zajímavý workshop bude na aktuální téma elektromobility.

Nebudou chybět ani soutěže pro vystavovatele a návštěvníky. Jednou z připravovaných soutěží je GRAND PRIX veletrhu FOR ELECTRON 2012 a souběžných veletrhů. Do této soutěže může jakýkoliv vystavovatel přihlásit svůj výrobek, který bude následně hodnotit odborná porota složená z předních kapacit oborů nomenklatury. Vyhlášení vítězů pak proběhne na galavečeru vystavovatelů pořádaném při příležitosti veletrhů. Další možností pro vystavovatele je soutěž TOP EXPO veletrhů FOR ELECTRON 2012, FOR ENERGO 2012 a FOR AUTOMATION 2012 – soutěž o nejzdařilejší expozici veletrhu.

Stále je možné se na veletrhy přihlásit a zařadit se tak mezi vystavující společnosti, které v PVA EXPO PRAHA představí své novinky. Pro více informací kontaktujte tým veletrhu nebo navštivte www.electroncz.cz, www.forenergo.cz, www.forautomation.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...