Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sedna Design/Elements – nové stylové vypínače a zásuvky

Produktová řada Sedna Design/Elements je nová generace vypínačů a zásuvek. Drobné technické detaily a vychytávky podstatně zjednodušují a zkracují dobu montáže, zvyšují komfort montáže i spolehlivost. Ocení je profesionálové i kutilové.

Dejte tvar svým představám!

Pokud se jedná o moderní interiér domácnosti, zákazníci hledají produkty, které vypadají elegantně, usnadní život a samozřejmě zvýší úroveň komfortu. Chtějí produkty, které mají osobitost, styl a úroveň. Ocení vzhled ušlechtilých materiálů jako kamene, dřeva, skla nebo kovu. A samozřejmě preferují dobrou cenu. Produktová řada vypínačů a zásuvek Sedna Design/Elements společnosti Schneider Electric byla navržena právě s ohledem na tyto představy zákazníků, ale také s ohledem na potřeby profesionálních elektrikářů.

SEDNA Design-Elements – ukázka barev a designů
SEDNA Design-Elements – tvar

Produktová řada Sedna Design/Elements je nová generace vypínačů a zásuvek. Drobné technické detaily a vychytávky podstatně zjednodušují a zkracují dobu montáže, zvyšují komfort montáže i spolehlivost. Ocení je profesionálové i kutilové.

SEDNA Design-Elements – ukázka přístrojů

Rámečky Sedna Design/Elements

Krycí rámečky jsou dostupné až v pětinásobném provedení a lze je použít jak pro horizontální, tak i vertikální montáž, a to do zapuštěných i povrchových krabic. Díky speciální membráně, která chrání mechanizmus před průnikem vody, jsou všechny rámečky Sedna Design navíc kompatibilní i s přístroji Sedna v krytí IP44. Rámečky jsou k mechanizmu připevněny unikátním zaklapávacím osmibodovým systémem, který zaručuje pevnou fixaci a dokonale zarovná rámeček na nerovné stěně.

SEDNA Design-Elements – jediný rámeček pro obě montáže
SEDNA Design-Elements – skládání IP44
SEDNA Design-Elements – 5rámeček

Mechanizmy Sedna Design/Elements

Mechanizmy Sedna jsou dostupné v bezšroubovém provedení a to včetně zásuvek, což profesionálům zkracuje čas montáže, a přitom zaručí stoprocentní upevnění vodičů. Na zadní straně přístroje naleznete schéma zapojení a nákres sepnuté polohy spínače. Profesionál rovněž ocení kompaktnost mechanizmů Sedna. Hloubka zapuštění spínačů je pouhých 24 mm a je možné je montovat i do nízkých panelákových krabic. Kovový montážní rámeček s prolisy je robustní a jeho postranní západky usnadní vyrovnání až pěti přístrojů vedle sebe. Spínače a tlačítka jsou dostupná i ve verzích s modrou orientační nebo červenou signalizační LED kontrolkou.

SEDNA Design-Elements – trychtýřovité širší otvory pro kabely
SEDNA Design-Elements – schéma i sepnutá poloha na zadní straně
SEDNA Design-Elements – testování z čela přístroje

SEDNA Design-Elements – kovový montážní rámeček

Další přístroje Sedna Design/Elements

V nabídce naleznete univerzální otočné LED stmívače, které lze použít pro stmívání nejen LED žárovek, ale i běžných či halogenových žárovek. Unikátní vlastností proti běžným otočným stmívačům je možnost propojit je paralelně s obyčejnými tlačítky a stmívat světlo z více míst pomocí těchto tlačítek. Stejně tak je i pro LED osvětlení určen pohybový detektor. Je integrován do spínače a zátěž lze tak ovládat i manuálně.

V sortimentu naleznete i USB nabíječky typu A+C 2.4A, unikátní držák na mobilní telefon, zásuvku s vyrovnaným potenciálem pro zdravotnictví, ucelený rozsah TV a datových zásuvek a další příslušenství.

SEDNA Design-Elements – USB nabíjení
SEDNA Design-Elements – držák mobilu při nabíjení

Sedna Design/Elements – volba profesionálů

Řada Sedna Design nabízí 4 barvy a řada Sedna Elements až 9 různých designů vzhledu kamene, dřeva, skla nebo kovu. Barvy přístrojů a krycích rámečků obou řad lze mezi sebou libovolně kombinovat v mnoha variantách.

SEDNA Design-Elements
SEDNA Design-Elements
SEDNA Design-Elements – styl

Seznamte se v krátkých videích jak instalovat a nastavovat přístroje Sedna Design/Elements.

Vypínače a zásuvky Sedna Design/Elements: stáhněte si brožuru nebo katalog v PDF.

Věříme, že se nová řada vypínačů a zásuvek Sedna Design/Elements společnosti Schneider Electric stane ideální volbou každého profesionála.

Chci dostávat novinky Schneider Electric


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.