Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krize dodavatelů změnila způsob obchodování

Loňský rok nám toho mnoho dobrého nepřinesl. Covid i rok 2021 nám ukázal, jak může vypadat taková krize dodavatelů. Ne sněžné laviny, ale ceny dřeva započaly brzy na jaře šílený breakdance na trhu. Na okamžik se vše zastavilo, následovala panika.

Prvotní informace o absenci materiálu, která paralyzovala dřevozpracující firmy se začala šířit do povědomí koncových spotřebitelů. A neskončilo to dřevem.

Svět se změnil.

Po covidu se neobchoduje už pouze lokálně. Náskok mají připravení. Toho jsou si vědomi všichni prodávající a nakupující, kteří již jsou na tržišti merXu.

MerXu je mezinárodní online obchodní platforma – tržiště. Místo, kde nakoupíte za nejlepší možnou cenu a díky uživatelsky přátelskému rozhraní komunikujete s dodavateli po celé Evropě v českém jazyce.

A co na merXu nakoupíte?

V současné době zde nabízí své zboží více jak 19 000 společností z osmi trhů, více jak 3,5 milionů produktů. merXu umožňuje obchodování s nespotřebním zbožím, pro obory jako například stavebnictví, elektrotechnika, zdraví a bezpečnost při práci, nebo nástroje pro profesionály.

Proto je primárně zaměřené na výrobce, velkoobchodníky a distributory zboží v těchto kategoriích, ale i obecné dodavatele a subdodavatele ve stavebnictví, developery, instalační společnosti a další.

Proč obchodovat na merXu?

Kupující mohou vybírat z široké nabídky a dostat tu nejlepší možnou cenu. Lepší než v kamenném obchodě, nebo v českém e-shopu. Prodávajícím se otevírá trh v 8 evropských zemích najednou. Nakupování je bezpečné, protože jak nakupující, tak prodávající jsou ověření. Veškerá komunikace probíhá v češtině.

K tomu merXu aktuálně investuje nemalé prostředky do doporučení. Od toho tu jsou akce, jako třeba −30 % na první nákup, doprava zdarma, nebo až 44 300 Kč za vaše nákupy na merXu.

Jak funguje −30 % na první nákup?

Nakupte na merXu od 10. do 23 ledna 2022 některý z milionů produktů a získejte až 9 000 Kč za Váš první nákup na merXu!

Pro účast v této promo akci a získání bonusu je potřeba provést minimálně dva nákupy s tím, že hodnota prvního nákupu musí odpovídat některé z minimálních částek uvedených v tabulce níže:

Minimální hodnota Vašeho prvního nákupu bez DPH Výše bonusu za Váš první nákup
6 000 – 8 999 Kč 1 800 Kč
9 000 – 11 999 Kč 2 700 Kč
12 000 – 23 999 Kč 3 600 Kč
24 000 – 29 999 Kč 7 200 Kč
30 000 Kč a více 9 000 Kč

Jako další bonus merXu hradí například náklady za dopravu u tuzemských i mezinárodních transakcí až do výše 8 500 Kč. Více na merXu.com

 
 
Reklama