Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Páčkové vypínače v široké variabilitě barevných kombinací

Jednoduché linie hliníkového panelu, atypické páčkové ovládání a možnost různých barevných variací… To jsou charakteristické rysy kolekce domovní elektroinstalace VECTIS ze sortimentu OBZOR Zlín.

vypínače VECTIS, OBZOR

Kolekce VECTIS, jejíž název plyne z latinského překladu slova „páčka“, dala opětovně vzniknout v minulosti oblíbenému páčkovému ovládání, avšak v doprovodu současného vzhledu. Pohledovou část vypínačů a zásuvek tvoří tenký panel z masivního hliníku, který je k dostání v hranatém a kulatém provedení. Svým dokonale minimalistickým provedením zapadnou do interiéru každého stylu, ale i barevného ladění. „Panely z kolekce VECTIS nabízí výběr z celkem sedmi nadčasových kovových odstínů – bílý mat, černý mat, zlatá patina a v broušené úpravě mědi, titanu, hliníku a zlata,“ vypočítává Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingového oddělení společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu.

Ovládací páčky vypínačů VECTIS, které se přepínají ve svislém směru, pak nabízí celkem pět barevných variant – bílou, černou, zlatou, patinovanou a chromovou. „Z různých odstínů lze vybírat také kryty elektrických zásuvek, které jsou kromě tradiční černé a bílé nově dostupné také v odstínech zlatý, titan, grafit a hliník,“ dodává Ing. Martina Obadalová. Tím celá produktová řada umožňuje nejrůznější barevné kombinace na míru každého interiéru.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama