Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zásuvky a vypínače v dřevěném objetí

Jako příjemná hřejivá náruč… přesně tak v interiéru působí přírodní dřevo! Sluší nejen nábytku a podlaze, ale také domovní elektroinstalaci. Důkazem jsou zásuvky a vypínače RETRO s dřevěnými rámečky.

zásuvky a vypínače RETRO, OBZOR

Dřevo je v interiéru velmi populárním materiálem, jehož oblíbenost ani s postupem času neupadá. Vhodné je ale nejen pro výrobu nábytku, využití najde i coby designový rámeček domovní elektroinstalace. „Pro naše zásuvky i vypínače v kolekci RETRO s kulatým rámečkem používáme dřevo v masivním provedení, a to rovnou ve čtyřech variantách – javor, buk, přírodní světlý a mořený tmavý dub. Každý si tak může zvolit pro svůj interiér dřevěné vypínače přesně v tom odstínu a struktuře, které budou nejvíce korespondovat s ostatním zařízením prostoru,“ popisuje Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu.

Dřevěné rámečky RETRO nabízí i vícenásobné provedení, a to až do maximálního počtu čtyři přístroje v jedné řadě. Pro jejich barevnou stálost a celkovou odolnost jsou ošetřené speciálním bezbarvým vodním lakem, který navíc zabraňuje nasakování vlhkosti. Bez obav je tak lze umístit i do koupelny. Pozor – dřevěné rámečky by však neměly přijít do přímého kontaktu s vodou.

Na e-shopu výrobce OBZOR Zlín lze nyní bukové rámečky RETRO pořídit v akci za atraktivní sníženou cenu!

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama