Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Praktické USB zásuvky by vám doma rozhodně neměly chybět

Počet zařízení, které se nabíjí přes USB, se stále zvyšuje. Nainstalujte si USB zásuvky a vyřešte problém s počtem vhodných míst k nabíjení jednou provždy.

Tablety, fotoaparáty, mobilní telefony, chytré hodinky, powerbanky, herní sluchátka a řada dalších zařízení je v dnešní době přizpůsobena pro nabíjení přes USB porty. Abyste mohli pohodlně nabíjet všechna tato zařízení, pořiďte si domů vedle klasických zásuvek i zásuvky s USB.

USB zásuvky do obýváku, kuchyně i pracovny
Zásuvka s USB nabíjením se dá umístit prakticky kamkoliv a úplně stačí, když využijete místo, kde máte umístěnou klasickou zásuvku. Stačí, když odšroubujete kryt elektrické zásuvky a vyměníte strojek a rámeček zásuvky za nový, který je vybaven USB vstupem.

V nabídce společnosti Tympol Plus najdete jak samostatné USB zásuvky, tak zásuvkové lišty, na kterých se nacházejí klasické zásuvky i zásuvka s USB portem. Výsuvná, zápustná nebo výklopná zásuvka s USB se může stát skvělým pomocníkem v obývácích, kuchyních, pracovnách i dalších místnostech. Ve chvíli, kdy ji nepotřebujete, je elegantně skryta a neruší design interiéru ani se nikde neplete.

Moderní USB zásuvky bývají součástí designových řad klasických zásuvek a vypínačů, takže si můžete jednoduše sladit tyto drobné interiérové prvky do jednoho stylu. Vaše domácnost bude nejen krásná, ale i moderní a praktická.

 

USB zásuvky


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama