Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak vybrat správnou elektrocentrálu?

Elektrocentrály představují alternativní zdroj energie v místech, kde není dostupný jiný zdroj elektřiny. Máme pro vás několik tipů na výběr ideální elektrocentrály i na konkrétní značku.

Co by měla elektrocentrála splňovat

Široký výběr benzínových elektrocentrál nabízí česká společnost Tympol Plus, jejíž specialisté vám v případě dotazů rádi poradí. Před koupí generátoru elektrického proudu byste však neměli opomenout několik faktorů, které vám pomohou s jeho výběrem. Věnujte pozornost tomu, zda:

  • bude elektrocentrála napájet jednofázové nebo také třífázové spotřebiče
  • má elektrocentrála požadovaný výkon
  • součet výkonů zapojených spotřebičů nepřekračuje výkon elektrocentrály

 

Zapomínat byste neměli na fakt, že při rozběhu připojeného spotřebiče je spotřeba vyšší než při jeho běžném chodu. Tyto startovací výkony by taktéž neměly překročit výkon elektrocentrály. Spotřebiče, jejichž startovací příkon je výrazně vyšší než během běžného chodu, jsou například tlakové myčky, ponorná čerpadla, pračky, kompresory, lednice a další.

Tip na moderní elektrocentrály

Pokud sháníte ideální proudový agregát, rozhodně by vaší pozornosti neměly uniknout mobilní elektrocentrály značky KRUZER. Nejen, že jsou velice výkonné, ale také disponují dalšími výhodami, jako jsou nižší provozní náklady, snížená hladina hluku, redukce spalinových emisí, snížená spotřeba pohonných hmot či delší životnost motoru. Elektrocentrály KRUZER běží na plný výkon pouze při jejich plném zatížení a jejich obsluha je snadná - díky moderním technologiím je pro uvedení generátoru elektrického proudu zapotřebí mnohem méně fyzické síly.

Elektrocentrály


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama