Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka mezi vypínači: trojvypínač ELEGANT

Káva, mléko, cukr? Kdepak… Tohle 3v1 nezahřeje, ale zato uspoří místo na stěně! Řeč je o trojitém vypínači ELEGANT – novince výrobce OBZOR Zlín, která umožňuje ovládat tři světla z jednoho vypínače.

Trojvypínač ELEGANT

Ne jedno, ani dvě, ale rovnou tři světla zároveň zvládne ovládat jediný vypínač… „Jedná se o unikátní trojvypínač, který nově rozšiřuje naši produktovou řadu ELEGANT. Jeho ovládací kryt je rozdělený na tři segmenty, přičemž každý slouží k rozsvěcení a zhasínání jednoho světla nebo okruhu,“ popisuje Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu. Zásadní výhodou trojvypínače ELEGANT je úspora místa na stěně, která by jinak musela být osazena dvěma nebo třemi vypínači. Tato trojklapka s řazením 1+1+1 je vhodná zejména do větších místností s jedním vchodem a více světly, jako je například samostatný obývací pokoj či dětské pokoje, ale uplatnění najde i v kancelářských prostorách. „Protože se u nás dosud tento typ spínače nevyužíval a je pro něj třeba speciálně připravit rozvody elektroinstalace, využití najde zejména v novostavbách,“ doplňuje Lenka Vodicová.

Trojvypínač ELEGANT je dostupný v odstínech bílý, černý, grafit, hliník, titan a zlato. Vychutnat si tuto 3v1 novinku od OBZORu můžete už od 299 Kč.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama