Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plošinové váhy se širokou škálou použití

Plošinové váhy jsou ideálním řešením do obchodů, skladů, logistických center i výroben. Širokou škálu použití mají také v průmyslu. Profesionální plošinové váhy ulehčí každodenní práci.

Snadná obsluha plošinových vah

Spolehlivé plošinové váhy se širokou škálou váživosti nabízejí i různé rozměry plošin, které využijete v rozličných typech provozoven. Váhy se jednoduše obsluhují. Průmyslové a obchodní váhy se využívají pro vážení výrobků, balíků, palet i beden. Plošinové váhy od dodavatele M.E.N. expert můžete využít i za použití vysokozdvižných vozíků, paletových vozíků i jeřábů.

Funkce navíc, které vám ulehčí práci

Konstrukce plošinových vah je vyrobená z nerezové nebo lakované oceli. Každá plošinová váha je vybavena špičkovými tenzometrickými snímači. Spolehlivé vyhodnocovací jednotky poskytují mnoho praktických funkcí jako je například počítání kusů, tisk štítků a etiket, připojení do sítě nebo například vážení s tarou.

Instalace, zaškolení, revize i servis

Pokud potřebujete plošinové váhy pro obchodní účely, lze je dodat s prvotním ověřením nebo s kalibračním listem. Součástí nákupu plošinových vah bývá i příprava individuálního návrhu, provedení instalace, zprovoznění vah a zaškolení personálu, revize, servis a rekonstrukce plošinových vah.

Plošinové váhy


M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání
logo M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání

Zajišťujeme prodej, instalaci a servis vážních systémů. S výběrem vhodného zařízení vám poradíme a připravíme ho na míru vašich potřeb. Naše společnost je členem unie výrobců vah a disponujeme certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001.

 
 
Reklama