Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální vážní systémy pro vaše podnikání

V oborech, kde je vážení nutností, se neobejdete bez přesných a kvalitních vah. Jejich návrh, prodej, instalaci, servis i revize zajistí společnost M.E.N. expert s.r.o., specialista na vážní systémy.

Váhy a vážní systémy na míru

Podle toho, co od vážního systému očekáváte, máte možnost zvolit z různých typů vah. Využijete spíše plošinové a obchodní váhy, průmyslové váhy, obchodní váhy, silniční mostové váhy, přejezdové váhy, vestavné nebo mobilní váhy, váhy pro vážení sil a nádrží či početní váhy?

Nechte si poradit s výběrem vhodného vážního systému. Zkušení pracovníci vám navrhnou optimální řešení a doporučí nejvhodnější typ vážního systému, tenzometrických snímačů i vyhodnocovacích jednotek. Vážní systém můžete obohatit i o software pro vážní systémy, se kterým můžete efektivně sledovat vážení, ukládat naměřené hodnoty, vkládat seznamy klientů, dodavatelů i zboží, tisknout štítky nebo využívat další z řady funkcí.

S vážním systémem sestaveným na míru získáte spolehlivé výsledky vážení, budete moci optimalizovat procesy i jasně stanovit ceny.

Vážní systémy


M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání
logo M.E.N. expert s. r. o. - vážní systémy na míru vašemu podnikání

Zajišťujeme prodej, instalaci a servis vážních systémů. S výběrem vhodného zařízení vám poradíme a připravíme ho na míru vašich potřeb. Naše společnost je členem unie výrobců vah a disponujeme certifikátem ČSN EN ISO 9001:2001.

 
 
Reklama