Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Páčkové vypínače OBZOR poprvé na veletrhu Light + Building!

Český výrobce domovní i průmyslové elektroinstalace OBZOR Zlín poprvé na světovém veletrhu Light + Building ve Frankfurtu nad Mohanem prezentuje kolekci originálních páčkových vypínačů VECTIS.

Páčkové vypínače OBZOR

Veletrh Light + Building, který je každoroční přehlídkou celosvětových trendů a novinek v oblasti domovních vypínačů a zásuvek i produktů průmyslové elektroinstalace, otevřel v neděli brány svým návštěvníkům. Mezi letošními vystavovateli je po čtyřech letech opět zlínský výrobce OBZOR a poprvé tak zde představuje nejnovější řadu domovní elektroinstalace VECTIS s páčkovým ovládáním.

„Kolekce VECTIS navrací domovní elektroinstalaci možnost páčkového ovládání, které bylo dříve poměrně běžnou záležitostí, ale dnes už se na něj téměř zapomnělo. Proto jsme se jej ve spolupráci se společností ISD rozhodli znovu probudit, avšak v doprovodu současného minimalistického designu,“ říká Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín. Na veletrhu Light + Building si mohou návštěvníci prohlédnout vypínače a zásuvky VECTIS v kompletní kolekci jejich vzhledu –tenký hliníkový panel v kulatém nebo obdélníkovém tvaru je dostupný v celkem devíti exkluzivních odstínech. Vypínače lze vybavit jednou nebo dvěma páčkami a panely umožňují až čtyřnásobné provedení ve svislém i vodorovném řazení.

Výrobce OBZOR Zlín na veletrhu připomíná také své další kolekce domovních vypínačů – RETRO, DECENTE a ELEGANT. Část expozice je pak věnována vačkovým spínačům VSN a VSR, jejichž výrobě se OBZOR věnuje již více než padesát let.

Veletrh Light + Building probíhá ve dnech 2. až 6. října 2022 ve Frankfurtu nad Mohanem. Stánek společnosti OBZOR najdete v hale 11.1 na ploše B92.

OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama