Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Páčkové vypínače OBZOR se na FOR ARCH představují v nových odstínech

Výrobce domovní elektroinstalace OBZOR Zlín na letošním 33. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH představuje originální páčkové vypínače VECTIS v sedmi nových exkluzivních odstínech.

páčkové vypínače VECTIS

Stavební veletrh FOR ARCH každoročně přináší nejnovější trendy v oblasti stavebních materiálů, automatizace, zabezpečení, elektroinstalace a mnohých dalších. Mezi letošními vystavovateli nechybí ani OBZOR Zlín, český výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu. V rámci své expozice OBZOR představuje kolekci páčkových vypínačů VECTIS v nových exkluzivních odstínech. „Pro velký zájem jsme rozšířili nabídku barevného provedení domovních vypínačů VECTIS s netradičním páčkovým ovládáním. Minimalistický hliníkový panel je tak kromě matné černé a bílé barvy nově dostupný také v atraktivních variantách zlatá, stříbrná, zlatá patina a v broušené úpravě v odstínech zlato, měď, hliník a titan,“ vyjmenovává Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín. Páčkové vypínače VECTIS jsou dostupné v obdélníkovém a kulatém tvaru a lze je vybavit jednou nebo dvěma páčkami. Panely této kolekce umožňují až čtyřnásobné provedení, a to ve vodorovném i svislém řazení. Navíc nabízí přelomový způsob montáže, jelikož jsou magnetické – jednoduše je stačí nasadit na přístroj a zarovnat do roviny.

Kromě novinek si návštěvníci mohou v expozici zlínského výrobce prohlédnout také kompletní kolekce domovní elektroinstalace DECENTE v materiálech dřevo, sklo, kov a beton, RETRO s otočným i páčkovým ovládáním v provedení keramika, dřevo, sklo a beton i řadu ELEGANT v širokém barevném spektru.

Veletrh FOR ARCH probíhá od 20. do 24. září 2022. Expozici společnosti OBZOR najdete v hale 5 na ploše A 18.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama