Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Znovuzrozené páčkové vypínače na veletrhu AMPER

Čtyři modelové řady, devět materiálů rámečků v nepřeberném množství barev a hlavně znovuzrozené páčkové vypínače vystavuje na 28. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu AMPER český výrobce OBZOR Zlín.

Tradiční brněnský veletrh AMPER po dvouleté odmlce opět otevírá brány českým i zahraničním vystavovatelům z oborů elektrotechniky, energetiky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení, mezi kterými nechybí ani OBZOR Zlín, český výrobce domovní a průmyslové elektroinstalace. Ten tak poprvé návštěvníkům veletrhu AMPER představuje svojí nejnovější kolekci domovní elektroinstalace VECTIS, díky které znovu ožívá téměř zapomenuté páčkové ovládání vypínačů. „Řada VECTIS, jejíž název plyne z latinského překladu slova „páčka“, navrací domovní elektroinstalaci možnost dříve oblíbeného páčkového ovládání, nyní však v doprovodu moderního minimalistického designu. Oproti svým předchůdcům se totiž vypínače a zásuvky VECTIS představují v tenkém hliníkovém panelu v obdélníkovém nebo kulatém tvaru,“ říká Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín. Na veletrhu AMPER je kolekce VECTIS představena v kompletní nabídce devíti exkluzivních odstínů: bílá, černá, zlatá, stříbrná, zlatá patina, broušené zlato, broušená měď, broušený hliník a broušený titan.

Kromě kolekce VECTIS připomíná OBZOR Zlín na veletrhu také oblíbenou řadu domovních vypínačů RETRO s otočným ovládáním, a nechybí ani dlouholeté stálice sortimentu společnosti – kolébkové vypínače kolekcí DECENTE a ELEGANT. Část expozice je pak věnována vačkovým spínačům VSN a VSR, jejichž výrobě se OBZOR věnuje již více než padesát let.

Veletrh AMPER probíhá od 17. do 20. května 2022. Expozici společnosti OBZOR najdete v hale P na ploše 5.18.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama