Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Barevné toulání s vypínači

Rámečky domovních vypínačů a zásuvek umí nabídnout pestrou škálu barevných odstínů, a přitom si zachovat designový nadčasový vzhled. Důkazem je kolekce DECENTE s rámečky ze skla.

Mocca, čokoládově hnědá i smetanově bílá – barvy, které v mžiku přenesou mysl do voňavé kavárny, ledově zelená a sněhově bílá zase do zimní ladovské krajiny, třešňově červená a palmově zelená naopak do nostalgické náruče teplého léta… Takto se umí s barevnými odstíny toulat domovní vypínače a zásuvky se skleněnými rámečky. „Jedním z moderních materiálů pro rámečky domovní elektroinstalace je sklo, které nejenže vypínačům propůjčuje luxusní vzhled, ale hlavně rozmanité barevné možnosti pro snadné ladění s ostatními prvky interiéru. Například skleněné rámečky naší produktové řady DECENTE nabízí celkem osmnáct odstínů, z toho čtyři v působivém matném provedení a dva dokonce se zrcadlovým efektem,“ říká Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace v osobitém designu.

Rámečky vypínačů a zásuvek DECENTE se vyrábí z čistého skla, na které se zespodu nanáší vrstva stálobarevného laku. Ani po mnoha letech tak barevný odstín neztratí nic ze své krásy. Dál se s ním tak budete moci toulat, kde jen budete chtít.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama