Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vačkové spínače – standardní i atypické na míru

Vačkové spínače OBZOR jsou vyrobené z kvalitních materiálů, mají funkci odpínače a pětiletou záruku. Kromě standardních spínacích programů je možné si navolit i atypické spínače na přání.

Vačkové spínače slouží k ovládání zařízení v průmyslu i běžném životě. Zlínský OBZOR nabízí nejen standardní katalogové spínací programy, ale také speciální atypické spínače vyrobené na míru vašim potřebám. „Se sestavením vačkového spínače může pomoci praktický konfigurátor, který je dostupný na našich webových stránkách. V něm je možné navolit typovou řadu spínačů, schéma spínání, způsob montáže i jeho vizuální podobu, kam spadá výběr čelní desky, štítku a ovládacího prvku,“ informuje Marek Beneda, obchodně technický zástupce společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce vačkových spínačů a domovní elektroinstalace. Konfigurátor obsahuje také nabídku speciálního provedení spínačů, jako jsou například spínače se samočinným vratným pohybem nebo spínače mechanicky spojené vedle sebe.

Technické poradenství

Pokud potřebujete s výběrem vhodného spínače i jeho specifikací pro konkrétní konstrukční účely poradit, obraťte se na Oddělení technické podpory OBZOR, které vám pomůže s požadavky na klasické i atypické spínače.

Garance kvality

Vačkové spínače od firmy OBZOR garantují kvalitu materiálu i funkčnosti, což potvrzuje nejen dlouholetá zkušenost v oboru a výstupní kontrola každého spínače, ale také pětiletá záruka. „Jsme jedni z mála výrobců, kteří na vačkové spínače poskytují tak dlouhou záruku. Dáváme tím najevo, že kvalitě našich výrobků opravdu věříme,“ uzavírá Marek Beneda z OBZORu.

Více informací


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama