Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Toužíte po chytré domácnosti? Vyberte Netatmo!

Výrobky Netatmo lze zapojit do systémů chytré domácnosti – SmartHome. S jejich pomocí můžete jednoduše a odkudkoliv ovládat vše od topení, osvětlení, zavlažování až po domovní telefon či kamerový systém.

Cílem je zvýšení komfortu bydlení a snížení energetické náročnosti chodu celé domácnosti. Ovládání všech prvků Netatmo je intuitivní a hlavně jednotné. Ke komunikaci využívá chytré platformy Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assist a další.

V nabídce naleznete chytré přístroje pro topnou techniku, jako jsou termostaty či praktické termostatické hlavice. Součástí chytré domácnosti jsou ale i smart bezdrátové fullHD kamery, detektor kouře a samozřejmě chytré domovní spínače Legrand with Netatmo.

Francouzská společnost Netatmo se specializuje na chytrou elektroniku. Ta nalézá využití především v obytných budovách a domácnostech.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama