Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vestavné zásuvky GTV- funkčnost a praktičnost v jedinečném provedení

Už vás nebaví stále se zamotávat do prodlužovacích kabelů nebo se zlobit se špatně dostupnými zásuvkami? Přivést elektřinu tam, kam potřebujete, může být snadné díky vestavným zásuvkám GVT.

Krása vestavných zásuvek GTV spočívá v tom, že jsou skryty do té doby, než je budete potřebovat. Přívodní kabely jsou uschovány pod pracovní deskou nebo v nábytku a nikde nepřekáží.

U společnosti Tympol Plus najdete různé typy vestavných zásuvek od značky GTV. Zohledněte to, kam chcete zásuvku umístit. Vestavné zásuvky se hodí do kuchyňských linek, psacích, pracovních i kancelářských stolů, ponků i na nábytek.

Druhy vestavných zásuvek GTV
Výsuvné vestavné zásuvky
Výsuvné zásuvky mívají zpravidla tvar válce, který je zapuštěn do kuchyňské, pracovní nebo stolní desky. Pro použití zásuvky je potřeba zápustnou zásuvku vysunout.

Výklopné vestavné zásuvky
Výklopné zásuvky jsou rovněž zapuštěny do desky, ale k jejich použití postačí, když je vyklopíte.

Zapuštěné vestavné zásuvky
U zcela zapuštěných zásuvek nemusíte nic vyklápět ani vysouvat. Postačí odklopit nebo odsunout vrchní kryt.

Pro různé využití disponují vestavné zásuvky GTV řadou provedení - zásuvky s jedním nebo více klasickými zásuvkovými výstupy, vestavné zásuvky s USB výstupy nebo zásuvky kombinující oba typy výstupů.

Nabídka vestavných zásuvek


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama