Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Retro vypínače a zásuvky jsou opět IN

Zařizujete si nebo rekonstruujete interiér? Pak jistě řešíte, jaké vypínače a zásuvky by vhodně doplnily zařízení pokojů. Víte, že retro je opět v módě? To platí i o vypínačích a zásuvkách.

U prodejce Tympol Plus najdete bohatou nabídku vypínačů a zásuvek v retro pojetí. Objevíte zde jak klasické zásuvky, tak ty, které jsou určené pro speciální využití (satelitní, průběžné, telefonní, vícenásobné, koncové, datové nebo počítačové). Retro vypínače jsou k dostání jak s jednoduchou, tak dvojitou páčkovou klapkou.

Oproti těm historickým jsou současné vypínače a zásuvky retro jen v tom smyslu, že jejich design připomíná vzhled starých modelů, ale jejich funkce je plně moderní. Díky tomu se dají instalovat opravdu všude.

Pro rekonstruované chaty, chalupy i byty, které si mají zachovat svůj původní retro vzhled jsou retro vypínače a zásuvky ideální volbou. Můžete se spolehnout na zachování původní atmosféry, ale přitom máte jistotu využití kvalitního elektroinstalačního materiálu. U moderních interiérů můžete použitím retro zásuvek a vypínačů docílit zajímavého efektu v propojení starého a nového designu.

Díky bohaté nabídce barev si můžete jak vypínače, tak zásuvky barevně sladit se zbytkem interiéru nebo naopak zvolit kontrastní provedení.

Máte chuť na retro? Zkuste tyto zásuvky a vypínače

Klasickou bílou barvou nikdy nic nezkazíte, což platí i pro vypínače. Bílá je elegantní, moderní, nadčasová a kombinovatelná prakticky s čímkoli. Retro páčkový jednopólový vypínač si tak můžete dovolit umístit kamkoliv. Pokud máte laděný interiér do tmavých barev, pak zkuste zvolit páčkový vypínač černý.

Protože se v experimentování s volbou barev v interiéru meze nekladou, máme pro vás také tip na střídavý přepínač v měděném metalickém provedení. I retro totiž může být lehce extravagantní.


Tympol Plus s.r.o.
logo Tympol Plus s.r.o.

Společnost Tympol Plus, s.r.o. je specialistou na elektroinstalační materiál. Máme pro vás vše potřebné pro elektroinstalaci v domech, bytech i kancelářích - zvonky, vypínače, světla, elektrocentrály, moderní výrobky s wi-fi připojením, alarmy, prodlužky ...

 
 
Reklama